Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
29 Temmuz 2026 - 17:14 - Güncellenme: 29 Temmuz 2026 - 17:38 G: 29 Temmuz 2026 - 17:38

Düzce'de çatıda nefes kesen anlar! 22 yaşındaki kadını ekipler ikna etti

Düzce’de bir binanın çatısına çıkan 22 yaşındaki kadın, polis ve sağlık ekiplerinin uzun süren ikna çalışmasının ardından güvenli şekilde aşağı indirildi. Genç kadın, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Düzce’de bir binanın çatısına çıkan 22 yaşındaki kadın, polis ve sağlık ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu ikna edilerek güvenli şekilde aşağı indirildi.

Olay Aziziye Mahallesi’nde yaşandı

Olay, Düzce merkeze bağlı Aziziye Mahallesi Oğuz Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaşadığı kişisel sorunlar nedeniyle sinir krizi geçirdiği öne sürülen R.S. (22), bir binanın çatısına çıktı.Genç kadını çatıda gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler uzun süre ikna etmeye çalıştı

Olay yerine ulaşan emniyet ve sağlık personeli, genç kadınla iletişim kurarak bulunduğu yerden güvenli şekilde indirilmesi için çalışma başlattı.Ekiplerin uzun süren ikna çabalarının ardından sakinleştirilen R.S., kontrollü şekilde çatıdan aşağı indirildi.

Hastanede tedavi altına alındı

Olay yerinde hazır bekletilen ambulansta ilk müdahalesi yapılan genç kadın, daha sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

R.S.’nin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

#Düzce haber #Düzce son dakika #Düzce Asayiş #Aziziye Mahallesi #Oğuz Sokak #Düzce çatı olayı #Düzce polis ekipleri #Düzce sağlık ekipleri #Düzce Atatürk Devlet Hastanesi #çatıya çıkan kadın #Düzce olay #Düzce gündem #Düzce bugün #Düzce son gelişmeler

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!