25 Mayıs 2026 - 13:51
Düzce’de Bayram yoğunluğu normale düştü
Galeri
1/5
İlk günlerde normalin üzerinde seyreden trafik yoğunluğu, yağışlı havanın etkisiyle bugün normale döndü.
2/5
Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde 9 günlük Kurban Bayramı tatili hareketliliği sürüyor.
3/5
Tatilin ilk günlerinden itibaren memleketlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Anadolu Otoyolu’nun Düzce kesiminde yoğunluk oluşturdu.
4/5
Özellikle Ankara istikametinde araç trafiğinin zaman zaman arttığı gözlemlendi. Bayram tatilinin üçüncü gününde ise bölgede etkili olan yağışlı hava nedeniyle trafik yoğunluğunun önceki günlere göre azaldığı görüldü. Trafik akışının gün boyunca normal seyrettiği otoyolda, sürücüler kontrollü şekilde ilerledi.
5/5
Polis ve jandarma ekipleri güzergah boyunca denetimlerini sürdürürken, sürücülere hız kurallarına uymaları ve takip mesafesini korumaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
12 KİLOMETRELİK PARKURDA MACERA DOLU ANLAR
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genç arıcılara 380 adet arısız strafor kovan dağıtıldı

DÜzce Cankurtaran performans tatbikatı gerçekleştirildi

Kur’an kursuna gidenlen hem eğlendi hem spor yaptı

DÜZCE’YE HAYRANLIĞINI BİR KEZ DAHA YİNELEDİ

Gençlik Ofisi Üyeleri Rafting Etkinliğinde Bir Araya Geldi




