Düzce’de 23 Nisan Coşkusu! Minikler Bayramı Doyasıya Kutladı
Düzce Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, renkli etkinliklerle kutlandı.
Düzce Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlandı.

Düzce Belediyesi iştirak şirketi BelKA İnsan Kaynakları A.Ş çatısı altında faaliyet gösteren gündüz bakımevinde eğitim gören minikler, hazırladıkları gösterilerle bayram sevincini doyasıya yaşadı.

Kutlama programına Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Kılıç başta olmak üzere veliler, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Kılıç, çocukların bayramını kutlayarak Belediye Başkanı’nın selamlarını iletti.

Minikler hem eğlendi hem öğrendi
Etkinlikler kapsamında ilk olarak çocukların hazırladığı eserlerden oluşan serginin açılışı yapıldı. Ardından düzenlenen oyunlar, spor gösterileri ve yarışmalarla minikler hem eğlendi hem de 23 Nisan ruhunu yaşadı.

Program, 23 Nisan temalı pastanın kesilmesi ve günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunmasıyla devam etti. Düzce’de düzenlenen bu tür etkinlikler, şehirdeki sosyal yaşamın önemli bir parçası olmaya devam ediyor.






Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Yapay zekâ gelişiyor ama bu meslek bitmeyecek!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



