Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Düzce · 17°C
Bizi Takip Edin
18 Ağustos 2026 - 22:42

Düzce’de 2 bin 120 çocuk ve genç sporla buluştu

Düzce Belediyesi’nin 12 cami ve yaz okulunda düzenlediği spor etkinliklerinde 5 haftada 2 bin 120 çocuk ve gence ulaşıldı.

0 Paylaşım
Düzce’de 2 bin 120 çocuk ve genç sporla buluştu

Düzce Belediyesi tarafından yürütülen “Hareket Camide” organizasyonu kapsamında kent merkezindeki cami ve yaz okullarında eğitim gören çocuk ve gençlere yönelik spor etkinlikleri gerçekleştirildi. Beş hafta süren programda 2 bin 120 çocuk ve gence ulaşıldı.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaz dönemine yönelik gerçekleştirilen etkinliklerde, yaz okulları ve Kur’an kurslarına katılan öğrenciler farklı spor branşlarıyla tanıştırıldı.

duzcede-2-bin-120-cocuk-ve-genc-sporla-bulustu-2-104549

12 cami ve yaz okulunda etkinlik düzenlendi

Toplam 12 cami ve yaz okuluyla iş birliği içerisinde gerçekleştirilen programlarda çocuk ve gençlerin sportif yeteneklerini geliştirebilmeleri amacıyla çeşitli parkurlar oluşturuldu.

Katılımcılar, uygulamalı etkinliklerle farklı spor dallarını deneyimleme fırsatı buldu.

duzcede-2-bin-120-cocuk-ve-genc-sporla-bulustu-4-104548

Voleyboldan okçuluğa farklı branşlar

Beş haftalık program boyunca voleybol, okçuluk, badminton ve futbol başta olmak üzere farklı spor branşlarında etkinlikler gerçekleştirildi.

Program kapsamında 2 bin 120 çocuk ve gencin sporla buluşması sağlanırken, kurs öğrencilerine çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün, çocuk ve gençlerin yaz tatillerini daha verimli değerlendirmelerine yönelik sosyal ve sportif projelerini sürdürmesi planlanıyor.

Düzce /Merkez
#düzce belediyesi #hareket camide #düzce yaz okulları

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!