Düzce'de 165 araç trafikten men edildi! Bir haftada 14 bin 500 araç denetlendi
Düzce'de polis ve jandarma ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde 14 bin 500 araç ve motosiklet kontrol edildi. Kurallara uymayan 1.343 sürücüye ceza uygulanırken, 165 araç trafikten men edildi.
Düzce'de polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen denetimlerde 14 bin 500 araç ve motosiklet kontrol edildi. Kurallara uymadığı belirlenen 1.343 sürücüye idari para cezası uygulanırken, 165 araç trafikten men edildi.
Düzce'de trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlallerinin önlenmesi amacıyla polis ve jandarma ekiplerinin denetimleri sürüyor.
Son bir hafta içerisinde il genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 14 bin 500 araç ve motosiklet kontrol edildi.
1.343 sürücüye ceza uygulandı
Yapılan kontrollerde trafik kurallarına uymadığı belirlenen 1.343 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Teknik ve yasal şartları taşımadığı tespit edilen 165 araç ise trafikten men edildi.
Birçok ihlale yönelik kontrol yapıldı
Denetimlerde ekipler tarafından özellikle;
- Ehliyetsiz araç kullanımı,
- Emniyet kemeri kullanımı,
- Araçların ışık donanımı,
- Araçlarda yapılan teknik değişiklikler,
- Kırmızı ışık ihlali,
- Hız kurallarına uyulmaması,
- Yaya geçitlerinde yayalara yol verilmemesi,
- Araç kullanırken cep telefonu kullanılması
konularında kontroller gerçekleştirildi.
Denetimler sürecek
Yetkililer, trafik güvenliğinin sağlanması ve kazaların önlenmesi amacıyla polis ve jandarma ekiplerinin il genelindeki denetimlerini artırarak sürdüreceğini bildirdi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Düzce Fındık Fiyatları 7 Ağustos 2026: Fiyat 200 TL'ye Çıktı, Piyasada Belirsizlik Sürüyor




Son Haberler
Vali Makas’tan Dikmeli İlkokulu için talimat: Yeni döneme yetiştirilecek



