Düzce tedbirli olun!
Düzce tedbirli olun!
Düzce İli'ndeki Yoğun Kış Koşullarında Koordinasyon ve Teyakkuz Durum.
Düzce'de yaşanan yoğun kar yağışı, buzlanma ve don olaylarına karşı proaktif önlemler alınarak, TAMP- Düzce planlaması çerçevesinde ekipler yüksek teyakkuz halinde bulunmaktadırlar.
İl Valisi Selçuk Aslan'ın başkanlığını yaptığı koordinasyon toplantısında, ilgili birimlerin yöneticileriyle bir araya gelinerek sahadaki durum detaylı bir şekilde gözden geçirilmiştir.
23 Şubat 2025 tarihinde yapılan bu değerlendirmeye dayanarak, Düzce Valiliği, 531 personel ve 228 adet iş makinesi veya aracın aktif olarak görevde olduğunu bildirdi.
Stratejik noktalardaki D-100 ve D-750 devlet yolları, ekiplerimizin gayretli çalışmaları sayesinde yağış süresince ulaşıma açık tutulmuş, karayolları birimleri aynı dikkat ve özenle işlerine devam etmişlerdir.
Ayrıca, otoyol ve il/ ilçe merkezleri bağlantılı tüm yollar, arterler ulaşıma açık olup, trafik normal seyrinde devam etmektedir.
İl Özel İdare'nin sorumluluğunda olan 267 köy yolunun hepsi, ekiplerin düzenli çalışmalarıyla ulaşıma elverişli hale getirilmiştir.
SEDAŞ ekipleri aktif olarak sahada olup, herhangi bir enerji kesintisinin yaşanmadığını açıklamışlardır.
Vatandaşların acil durumlar için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurabilecekleri hatırlatılarak, trafiğe çıkma zorunluluğu olmadıkça dışarı çıkmamak ve dışarı çıkıldığında da dikkatli ve tedbirli olunması önemle vurgulanmıştır.
Düzce HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.