Düzce Bölge trafik ekiplerinin kar mesaisi başladı
Bolu Dağı’nın etkili olan kar yağışı ile birlikte Düzce Bölge Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önlemlerini artırdı.
Ekipler Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai yapıyor. Avrupa ile Anadolu’yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda gece saatlerinden beri etkili olan ve öğlen saatlerinden itibaren yolda tutunmaya başlayan kar yağışı ile birlikte Düzce Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de kar mesaisi başladı.

Her kış mevsiminde geçit vermemesi nedeniyle günlerce trafiğin kapalı kaldığı Bolu Dağı’nda bu yıl olumsuzluk yaşanmaması ve trafiğin akıcılığını devam ettirmesi için ekipler, teakkuza geçti. Kar yağışı ve yolda etkili olamaya başlamasıyla birlikte güzergah üzerinde sürekli devriye atan ekipler ayrıca güvenli yol kenarlarında durarak sürücüleri yolda kaymalara karşı uyarıyor. Ekipler ayrıca karın yolda yoğun birikinti yaptığı bölgeleri de karayolları ekiplerine bildirerek trafikte olumsuzluk yaşanmamasına çalışıyor.
Video
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Elektrik Arızası 4 Bin Tavuğun Sonu Oldu
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



