26 Şubat 2025 - 17:46
Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimde!
Galeri
1/7
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesinde halk sağlığını korumak amacıyla fırınlarda denetimler gerçekleştirdi.
2/7
Ekmeklerin gramajı, çalışanların hijyen belgeleri ve işyerinin genel hijyen kurallarına uyup uymadığı incelendi.
3/7
Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, özellikle fırınlarda hijyen ve gramaj konularında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla geniş kapsamlı bir denetim yaptı.
4/7
Denetimlerde, ekmeklerin gramajlarının standartlara uygun olup olmadığı kontrol edilirken, çalışanların hijyen belgeleri ve iş yerinin temizliği de gözden geçirildi.
5/7
Zabıta Müdürlüğü'nce, Ramazan ayı boyunca ekmek fırınları başta olmak üzere ve unlu mamul üretimi yapan işletmelere yönelik denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtildi.
6/7
7/7
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
DÜZCE’YE HAYRANLIĞINI BİR KEZ DAHA YİNELEDİ
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Genç arıcılara 380 adet arısız strafor kovan dağıtıldı

MSM’DE TADIM GÜNÜ

HEM YARIŞTILAR HEM EĞLENDİLER

Akçakoca'da vatandaşların hareket yaşı ölçüldü

Sporla hem eğleniyor hem enerjileri atıyorlar



