Duygu istismarına geçit yok..
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde haksız kazanç elde eden kişilere göz açtırmıyor. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetim yapan ekipler, Anıtpark çevresinde bir şahsın usulsüz belgeler ile makbuzsuz bağış topladığını tespit etti.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi ve çevresinde yürüttükleri rutin denetim çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde bulunan ekipler Antıpark mevkiinde vatandaşlardan para alan bir şahsı tespit etti.Şahsı bir süre takip eden Zabıta memurları daha sonra kendisinden belgelerini istedi.

Ankara’dan Düzce’ye geldiği tespit edilen, usulsüz belgeler ve makbuzsuz şekilde Engelliler için bağış talebinde bulunduğu belirlenen şahıs Zabıta Karakolu’na götürüldü.Burada Kabahatler Kanunu’na aykırı davranışı nedeniyle hakkında işlem yapılarak idari para cezası kesilen şahsın üzerinden çıkan 180 Türk Lirası paraya da kamuya aktarılmak üzere el konuldu.Zabıta ekipleri denetimleri sırasında karşılaştıkları olayı örnek göstererek vatandaşlardan bağış ve yardım girişimlerini ilgili kurum temsilcilerinden alacakları güncel tarihli makbuz karşılığı yapmalarını istedi.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Yapay zekâ gelişiyor ama bu meslek bitmeyecek!
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



