Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
25 Aralık 2021 - 14:12 - Güncellenme: 25 Aralık 2021 - 14:34 G: 25 Aralık 2021 - 14:34

Döviz kuru düşünce fiyatları düşürdü

Döviz kuru düşünce fiyatları düşürdü.Düzceli Balıkçı Tuncay Kılıç: “Elimizi taşın altına koyduk, fiyatları aşağıya çektik”

0 Okunma 0 Paylaşım
Döviz kuru düşünce fiyatları düşürdü

Düzce’de balıkçılık yapan bir esnaf, dolar kurunun düşmesinin ardından balık fiyatlarında indirimler yaparak örnek bir davranışa imza attı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamaların ardından dolar 11 liraya kadar düştü.

Döviz kuru yükselmesi ile birlikte bir çok ürüne zam yapan kişilerin dövize gelen indirim ile birlikte herhangi bir indirim yapmadığını gören Düzceli Balıkçı Tuncay Kılıç, elini taşın altına koyarak balık fiyatlarında indirimler yapmaya başladı.

Vatandaşların indirimi görmesinin ardından mutlu olduklarını dile getiren Balıkçı Tuncay Kılıç, “Döviz kurunun düşmesi ile birlikte bizler de elimizi taşın altına koyduk. İstavrit gibi bir çok balıkta indirime gitti. Örneğin 100 liraya sattığımız balığı 80 liraya, 30 liraya sattığımız balığı 15 liraya kadar düşürdük.

Bu zaman zarfında bizde böyle bir şey yaptık. Doların inmesi ile birlikte bizler de fiyatları aşağıya çektik. Diğer esnafın da indirime gitmesini bekliyoruz. Biz küçük esnaf olarak elimizden geleni yaptık. Sıra onlarda diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

#Döviz kuru düşünce fiyatları düşürdü.Düzceli Balıkçı Tuncay Kılıç: “Elimizi taşın altına koyduk #fiyatları aşağıya çektik”

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!