Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
05 Ağustos 2023 - 11:56

Deprem bölgesi kara gün dostunu unutmadı

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen depremin ardından bölgede uzun üre çalışma yapan ve depremzedeler için prefabrik üreten Düzce Özel İdaresini Hatay Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü unutmadı. Deprem döneminde yapan çalışmalar için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Özel İdare Genel Sekreteri Hayri Şen’e teşekkür plaketi verdi.

0 Paylaşım
Deprem bölgesi kara gün dostunu unutmadı

  Geçtiğimiz aylarda meydana gelen Kahramanmaraşlı ve Hatay merkezli depremlerde 11 şehirde yıkımlar yaşanmıştı. Asrın felaketi olan depremlerin ardından Düzce Özel İdaresi’ne bağlı ekipler aylarca deprem bölgesinde çalışma yürütmüş, arama kurtarma, enkaz kaldırma, depremzedeler için geçici yaşam yerlerinin kurulması çalışmalarında uzun üre görev almışlardı. Ayrıca depremzedeler için konteynır üretimi yapmak için 3 tane de imalathane kuran Düzce özel İdaresinin çalışmalarından dolayı Tapu ve Kadastro XII. Hatay Bölge Müdürlüğü teşekkür plaketi hazırladı. Plaketi ise Özel İdare Genel Sekreteri Hayri Şen’e Bölge Müdürü Tamer Taşkıran adına Düzce Tapu Müdürü Gülsen Sağlam verdi.

Hayri Şen, yaptığı açıklamada; “Personelimiz afet bölgesinde gecesini gündüzüne katarak çalıştı.  Yaraların sarılması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bölge halkının her zaman yanındayız ve kalbimiz her zaman onlarla birlikte olacak. Teşekkür ediyorum” dedi.

#Kahramanmaraş depremi #Hatay depremi #Düzce Özel İdaresi #Hayri Şen #Düzce haber #Tamer Taşkıran #Tapu ve Kadastro XII. Hatay Bölge Müdürlüğü #Düzce haberleri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!