Bungalov tatilleri kabusa döndü! 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bungalov tatilleri kabusa döndü! 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bungalov tatilleri kabusa döndü: 6 yaşındaki çocuklarını havuzda baygın buldular.Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı
İstanbul ’dan, Sakarya’nın Sapanca ilçesine tatile gelen ailenin 6 yaşındaki çocukları havuzda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Yanık Mahallesi’nde bulunan bir bungalovda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekin ailesi tatil için İstanbul’dan Sapanca ilçesine geldi. Burada bungalov kiralayan ailenin 6 yaşındaki çocukları İ.T., evin havuzunda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan ve Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Öte yandan, hayatını kaybeden çocuğun daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu ve bu hastalık sebebi ile tedavi gördüğü de öğrenildi. Çocuğun cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine kaldırıldı. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Sakarya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.