02 Nisan 2026 - 12:08
"Bu sergide farklı olmanın güzel olduğunu göstermek istiyoruz"
Galeri
1/5
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde otizmli iki genç, hazırladıkları eserlerle sanatseverlerin karşısına çıkarak anlamlı bir başarıya imza attı. “Renklerle Konuşuyoruz” adlı sergi, katılımcılardan büyük ilgi gördü.Akçakoca Özkök Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen sergiye, Akçakoca Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında hazırlanan sergide, Muhammed Mert Topaloğlu ve Oğuzhan Erdi’nin eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
2/5
Serginin açılışında konuşan Muhammed Mert Topaloğlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi:“Boyadık, kestik, yapıştırdık. Denedik ve öğrendik. Bazen zorlandık ama vazgeçmedik.”
3/5
Topaloğlu, kendilerine destek olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ederek, “Bu sergide farklı olmanın güzel olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek eserleri tek tek incelerken, etkinlikte sahne alan Muhammed Mert Topaloğlu’nun piyano dinletisi büyük beğeni topladı.
4/5
Duygu dolu anların yaşandığı sergi, hem sanat hem de farkındalık açısından katılımcılardan tam not aldı.
5/5
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
HEM YARIŞTILAR HEM EĞLENDİLER
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Akçakoca'da vatandaşların hareket yaşı ölçüldü

AKÇAKOCA CEZAEVİ KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Üniversitelerarası Kurul Yönetim Kurulu Düzce'de toplandı

Genç arıcılara 380 adet arısız strafor kovan dağıtıldı

Gençlik Ofisi Üyeleri Rafting Etkinliğinde Bir Araya Geldi




