Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
15 Ağustos 2023 - 16:08

Bu haberlerden CHP içinde yapmak isterdik ama yok

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti teşkilatları ile birlikte vatandaşları gezmeye devam ediyor. Hayat pahalılığının arttığı, akaryakıtlara hergün zam gelirken iktidar partisi il başkanı Şengüloğlu’nun halkın sorunlarını dinlerken Ana muhalefet partisinin ise sessizliği tepkilere neden oluyor.

0 Paylaşım
Bu haberlerden CHP içinde yapmak isterdik ama yok

AK Parti Düzce’de halkın sorunlarını dinlemey6e devam ediyor. Mahalle, İlçe köyleri gezen AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, gençlik kolları, kadın kolları ile birlikte halkı dinlemeye devam ediyor. Mahallelerin, ilçelerin ve köylerin sorunlarını dinleyen ve tek tek notlar alan Şengüloğlu, sorunların çözülmesi içinde yetkililerle görüşmeler gerçekleştiriyor. Şengüloğlu’nun bu tavrı ise vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Ana muhalefet CHP ortalarda yok

CHP İl Yönetimi ise bir milletvekili olmasına rağmen ortalarda görünmüyor. Vatandaşlara sorunlarını bile sormayan ana muhalefet partisi CHP’ye ise vatandaşlar tepki gösteriyor. Alım gücünün azaldığı, kazancın giderleri karşılamadığı, akaryakıta zamların hemen hergün geldiğini belirten vatandaşlar; “Alım gücümüz hergün düşerken akaryakıt bile artık lüks olmaya başlamışken CHP ortalarda yok. Şimdi yoksa ne zaman halkın yanında olacak. Çok merak ediyoruz. Düzce’den bir de milletvekili çıkarttı ama ne vekilimizi görüyoruz ne de CHP’li yöneticileri” diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!