Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
10 Şubat 2023 - 16:08

Bir aile yok oldu, Kahramanmaraş depreminde Düzce Haber

Depremde hayatını kaybeden 5 kişilik Kurt ailesi Düzce'de toprağa verildi

0 Paylaşım
Bir aile yok oldu, Kahramanmaraş depreminde Düzce Haber

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 5 kişilik Kurt ailesi, memleketleri Düzce'de defnedildi. Gülşah ve Enes çifti ile çocukları Ege, Masal ve Alaz'dan geriye ise en mutlu fotoğrafları kaldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlere evlerinde yakalanan Gülşah (27) ve Enes Kurt (29) çifti ile çocukları Ege (5), Masal (4) ve Alaz (2) enkaz altında kaldı. Kurt ailesinin cansız bedenleri, arama kurtarma ekipleri tarafından enkazdan çıkarıldı.

Memleketleri Düzce'ye getirilen cenazeler, Akçakoca Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye katılan Düzce Valisi Cevdet Atay, acılı aileye başsağlığı diledi.Üniversitede tanışan Gülşah ve Enes Kurt çiftinin 22 Eylül 2016'da evlendiği, 2017 yılında yazılım firmasında iş bularak Kahramanmaraş'a taşındıkları öğrenildi. Enkaz altında can veren Kurt ailesinden geriye ise mutlu fotoğrafları kaldı.

#Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 5 kişilik Kurt ailesi #memleketleri Düzce'de defnedildi. Gülşah ve Enes çifti ile çocukları Ege #Masal ve Alaz'dan geriye ise en mutlu fotoğrafları kaldı.Kahramanmar

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!