Bayram Öncesi Berberlerden Uyarı: Tıraşınızı Son Güne Bırakmayın
Kurban Bayramı öncesi Düzce’de erkek kuaförlerinde yoğunluk artmaya başladı. İşletme sahibi Murat Canpolat, vatandaşlara randevu almaları ve tıraşlarını son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.
Kurban Bayramı öncesi Düzce’de erkek kuaförlerinde yoğunluk başladı. Bayram tıraşı için kuaförlerin yolunu tutan vatandaşlara, işletmecilerden “son güne bırakmayın” uyarısı geldi.Bayrama sayılı günler kala şehir genelinde berber ve erkek kuaförlerinde hareketlilik arttı. Özellikle arife günü ve bayram öncesindeki son günlerde yoğunluğun daha da yükselmesi bekleniyor.

“Son Güne Bırakmayın”
Düzce’de erkek kuaförü işletmecisi Murat Canpolat, bayram öncesinde randevu yoğunluğunun arttığını belirterek vatandaşlara erken hareket etmeleri çağrısında bulundu.
Canpolat, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tıraşlarını son günlere bırakmamaları gerektiğini ifade ederek, mümkünse önceden randevu alınmasının hem müşteriler hem de işletmeler açısından daha sağlıklı olacağını söyledi.
Arife Günü Yoğunluk Zirveye Çıkabilir
Bayram öncesi en yoğun günlerin genellikle arife ve hemen öncesindeki günler olduğuna dikkat çeken Canpolat, plansız gelen vatandaşların sıra beklemek zorunda kalabileceğini belirtti.Erkek kuaförlerinde yaşanan hareketliliğin bayrama kadar artarak devam etmesi beklenirken, işletmeciler vatandaşlara randevularını erkenden oluşturmaları yönünde çağrıda bulunuyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Eşi Telefonla Ulaşamayınca Yakınlarına Haber Verdi: Banyoda Ölü Bulundu




Son Haberler
Tarık Mengüç'ün patoloji sonucu açıklandı: Kanser hücresine rastlanmadı



