Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
03 Mart 2024 - 14:27

Arama kurtarma gönüllüsü kadınlar günlerini erken kutladı

BAMYAD’dan öncü kutlama.

0 Okunma 0 Paylaşım
Arama kurtarma gönüllüsü kadınlar günlerini erken kutladı

Düzce Bağımlılıkla Mücadele Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği (BAMYAD) arama kurtarma derneklerinde görevli kadınları unutmadı. Kadına şiddetle mücadele günü öncesinde organizasyon yapan BAMYAD, kadınlara özel hazırlanan bileklikleri kadın arama kurtarma gönüllülerine hediye etti.Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Ömer Sağlam, AFAD Müdürü Ali Kartal, siyasi partilerin il başkanları, belediye başkan adayları, Düzce’de ki arama kurtarma derneklerinin başkanları, yönetim kurulları ve kadın gönüllüleri, protokol üyeleri ile BAMYAD yönetimi katıldı.

 Programda konuşan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, “BAMYAD olarak hep farklı ve öncü organizasyonlar yaparak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Böylece hem sivil toplum örgütlerinin toplumdaki yerini hem de farkındalıklarını toplum ile paylaşmaya çalışıyoruz. Bu noktada şehrimizde bulunan başta arama kurtarma dernekleri olmak üzere topluma faydalı olduğuna inandığımız STK’lar ile el ele omuz omuza çalışarak daha bilinçli bir toplum hayalini de gerçekleştirme arzusundayız. Bu çerçevede 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir organizasyon yapalım istedik.

Dernek yönetimimiz ve üyelerimizin de onayıyla bu programı düzenledik. Ancak o günlerde organizasyon ve programların çok olacağını düşünerek erkenden kadınlarımıza özel bugünü kutlayalım dedik. Bu organizasyonda emeği geçen başta dernek yönetimiz ve üyelerimiz olmak üzere programımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.Konuşmaların ardından ise arama kurtarma derneklerinde bulunan kadın arama kurtarma gönüllülerine hediyeleri verildi.

#Arama kurtarma #gönüllüsü #kadınlar #günlerini #erken #kutladı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!