Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
12 Temmuz 2023 - 10:29 - Güncellenme: 12 Temmuz 2023 - 16:18 G: 12 Temmuz 2023 - 16:18

Allah Sayılarınızı Artırsın

Marmara ve Düzce Depremlerini yaşayan, enkaz altından çıkartılarak hata bağlanan Hidayet Demirağ, yaptığı yardımla gönüllere girdi. 85 Yaşındaki Hidayet teyzeden örnek bağış.

0 Paylaşım
Allah Sayılarınızı Artırsın

Düzce’nin Batakçiftlik Köyü’nde yaşayan 85 yaşındaki Hidayet Demirağ, 1999 yılından meydana gelen Marmara ve Düzce depremlerini yaşadı. Düzce Depreminde enkaz altında kalan ve vatandaşlar tarafından çıkartılan Demirağ, Kahramanmaraş depremi sonrasında yaptıkları özverili çalışmalardan etkilenerek Düzce Arama Kurtarma (DAKE) Ekiplerine arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere araç bağışladı. Babası İbrahim Demirağ ve annesi Sabriye Demirağ adına yaptığı bağış için DAKE ekipleri de Hidayet Demirağ’ı evinde ziyaret ederek, bağışı için teşekkür ettiler. Ziyarete AFAD İl Müdürü Ali Kartal, DAKE Yönetimi ve gönüllüleri katıldı.

Ali Kartal ve DAKE gönüllüleri Demirağ’ın elini öperek bağışı için teşekkür ettiler.  Ziyarette konulan Hidayet Demirağ; “1999 depremini yaşadık. Birçok akrabam enkazların altından çıkartıldı. Kahramanmaraş Depreminde de tıpkı AFAD ve birçok STK gibi üstün fedakârlık göstererek çalışan Düzce Arama Kurtarma Derneği DAKE'ye torunlarım vasıtasıyla ulaştım. Babam İbrahim Demirağ ve annem Sabriye Demirağ hayrına bir araç bağışlamak istedim. Bağışlanan aracın arama kurtarma çalışmalarında kullanılmasını ve canları kurtarmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Ali Kartal ve DAKE ekipleri, Hidayet Demirağ’ın elini öperek helallik aldı ve bağışı için plaket verdiler.

#Düzce #1999 Depremi #DAKE #arama kurtarma ekibi #bağış #Hidayet Demirağ #Düzce haber

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!