Ağaçların elektrik tellerini kopartması nedeniyle panik oluştu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Düzce’de sarı kodlu yağış uyarısının ardından beklenen yağış geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Düzce'de sarı kodlu yağış uyarısının ardından beklenen yağış geldi. Sağanak yağış ile birlikte esen lodos etkili oldu. 1 ağaç lodos nedeni ile devrildi.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından günler öncesinden yapılan sağanak yağış uyarısı Düzce'de başladı. Beklenen yağış sonrasında bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazı vatandaşlarda yağıştan kaçıştı. Lodosunda etkili olduğu sağanak nedeni ile yer yer mini göletler oluştu.
Düzce'de Çay Mahallesi'nde ağaç devrildi. Devrilen ağaç nedeni ile bölgede itfaiye ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Ağaçların elektrik tellerini kopartması nedeniyle panik oluştu. İtfaiye ekipleri, sıkışan trafiği açmak için alternatif yollara sürücüleri yönlendirirken devrilen ağacın kaldırma çalışmasını gerçekleştirdi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
LGS tercih sonuçları açıklandı İşte tüm detaylar
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



