Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
08 Şubat 2023 - 17:41

10 yaşındaki çocuğun yazdığı not ise duygulandırdı Düzce Haber

Babasını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun mesajında,

0 Okunma 0 Paylaşım
10 yaşındaki çocuğun yazdığı not ise duygulandırdı Düzce Haber

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Düzce’den bölgeye yardım gönderimi devam ediyor. Kısa süre önce babasını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun yazdığı not ise duygulandırdı.Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Düzce’den bölgeye yardım gönderimi devam ediyor. Yardım kampanyası çerçevesinde hazırlanan koliler tırlara yüklenirken, bir kolinin üzerindeki not herkesi duygulandırdı. Kısa süre önce babasını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun mesajında, “Merhaba ben Düzce’deyim. Olanları duyunca çok korktuk. Umarım durumunuz iyidir.

Sana biraz oyuncak gönderdik ve kıyafet. Bu arabayla oyna. Sakın üzülme birkaç ay önce babam kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Ailenden kayıp varsa seni çok iyi anlıyorum. Sakın üzülme Allah’a dua et biz arkandayız. Ben 10 yaşındayım. Peki sen? Seni seviyorum. Bu notu unutma Allah yanımızda sakın korkma seni seviyorum” dedi. Nota iliştirilen araba ise dikkat çekti.

#Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Düzce’den bölgeye yardım gönderimi devam ediyor. Kısa süre önce babasını kaybeden 10 yaşındaki çocuğun yazdığı not ise duy

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!